Mutass egy szívet séta

"Mutass egy szívet" séta a gyerekekkel, a gyerekekért

Mosolygó, csillogó szemű félénk apróságok, kötéssel a mellkasukon, betegen a kórházi ágyban, felmentve a tornaóra alól. Szívbeteg gyermekek, akik igazi hősök! A hét minden napján megküzdenek a betegségükkel, bátran elviselik a kórházi élet hosszú és néha fájdalmas pillanatait. 

Csatlakozz a szív apró bajnokaihoz, tegyük meg együtt a gyógyulás felé vezető úton az első lépéseket Beck Monika Magyarország Szív Futónagykövete vezetésével.

A séta 12.00-kor indul. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Táv kb 1km.

Mutassuk meg együtt milyen nagy a szívünk. 

Kik azok az apró bajnokok? Látogass el a Mosolyalbum oldalára, ismerd meg a kis hősök nem mindennapi életét :-)


Balázs Eszter vagyok BSI Budapest Hegyvidék Futónagykövete, nagykövetséggel egy álmom vált valóra,hogy ott népszerűsíthetem, ismertethetem meg egyre több emberrel ezt a fantasztikus sportot ,ahol felnőttem és megszerettem én is:) A sport mindig is része volt az életemnek, de futás igazi szerelmese 5 évvel ezelőtt közel 30 évesen lettem!:)Félmaratonra való felkészüléssel kezdődött,amit egy váratlan felkérés követett egy váltócsapatban a Balaton Szupermaratonon és azóta nincs megállás... első maratonommal hátam mögött készülök a következőre! A jótékonykodás is fontos része az életnek és talán nem meglepő módon ez utóbbi években össze is kapcsolódott nálam a futással, tavaly jótékony futóként teljesítettem a Vivicittát és tavaly az első maratonomat is és egy fantasztikus csapat tagjaként minden vasárnap reggel hátizsákkal futva ételt, teát osztunk a belvárosban hajléktalanoknak! Beck Monival és Szív bajnokaival tavaly találkoztam először, felejthetetlen élmény volt a Velük töltött pár óra rengeteg örömöt és szeretetet adtak, azóta ha tehetem elmegyek rendezvényekre és sétálok Velük. Így lesz ez most, a Fuss Szívvel rendezvényen is!

Szeretnénk bemutatni egy fiatal kajakos, Havasi Levente Gergőt, aki már több alkalommal is részt vett a kis bajnokok sportos programjain:

"12 éve kajakozom jelenleg a Bomba AVSE versenyzőjeként, ez már a harmadik klub, ahol edzem. Úgy érzem megtaláltam a helyem. Sikerült többször magyar bajnoki címet szereznem és ifiként korosztályos világversenyen dobogóra állnom. Ezek az eredmények inkább motiváció jellegűek számomra, melyek erőt adnak utam során amíg elérem a végső célom, ami a felnőtt élvonalhoz való tartozás és nemzetközi dobogós helyezések. Persze erre nincs garancia, hogy sikerül, ettől válik érdekessé és persze attól hogy az itt szerzett tudást, kitartást vagy épp a sikerélményt továbbadhatjuk más feltörekvő tehetségeknek, esetleg az olyan sportolni vágyóknak akik nagyobb küzdelem árán ugyan de ugyan azt a szabadságot vágynak átélni amit a sportban töltött percek adnak. Ilyenek a szívbeteg gyerekek is, akik az élet igazi bajnokai, akik minden nap nagy csatát nyernek és sosem adják fel. Jómagam is küzdök szívpanaszokkal, illetve más elfoglaltságom is van a sport mellett: egyetem, munka. lehet, hogy most még nem vagyok a legsikeresebb ebben a sportban, de pont ezért csinálom tovább és én sem adom fel! Remélem nekem is lesz annyi kitartásom és akaraterőm, mint a kis bajnoknak, akikkel a séták alkalmával találkozhattok Ti is. "